Obra nova RESIDENCIAL LES PITES II

Descripció

Es tracta d´un conjunt de 13 habitatges amb vista al mar, en edifici plurifamiliar en excel·lent situació i vistes al mar i el Port Nàutic Marina de Palamós (Girona).

L´excel·lent orientació de l´edifici ens permet gaudir del sol durant tots els mesos de l´any; igualment la distribució dels apartaments de sud a nord ens assegura bona ventilació natural. Situats al costat de zona de serveis i comerços, amb molt bona comunicació i amb un disseny avantguardista i funcional fan que s'assoleixi un aprofitament òptim dels espais privatius i de zones comunes. El Sol que banya la Costa Brava acapara tot el protagonisme en uns pisos pensats perquè la llum i el paisatge mediterrani formin part de la teva vida familiar.

Com son les vivendes?

Cada habitatge està dissenyat per gaudir de les màximes vistes possibles i totes tenen terrasses de gran profunditat, amb possibilitat de pàrquing i traster. Als dos cossos d'edificació que formen el complex pots triar entre pisos d'1, 2, 3 i 4 habitacions amb diferents distribucions adaptades a cada necessitat. Constructivament es fan servir materials de qualitat que ens han de proporcionar les màximes garanties tècniques, de funcionament i acabats. A l'edifici de tres plantes oferim 4 tipologies d'apartaments, per un total de 13 habitatges. A planta baixa i primera trobarem apartaments de 1, 2, 3, 4 habitacions, amb àmplies terrasses i també jardí amb sortida directa. Tots els apartaments amb sales d´estar menjadors amplis i confortables, còmodes habitacions amb armaris i cuines d´estil obert i funcional.

Proporcionarem tots els detalls en memòria de qualitat molt completa i una qualificació energètica de primer nivell.

És ideal tant per primera residència com per gaudir de les vacances en família i fins i tot per inversió o destinar a lloguer.

Promoció obra nova amb acabats de qualitat finalitzarà el MAYO 2024 al carrer SALVADOR I PAY NR: 78, de Palamós.

Pàrquing (25.000€) i Traster (3.000€ i 5.000€) opcional preu no inclou IVA 10%

des de 95 M²

3 Dormitoris

2 Banys

1 Parking

2023

Característiques

  • Calefacció
  • Aire acondicionat
  • Ascensor

Video