Obra nova CARIB , SANT ANTONI DE CALONGE

Descripció

PROMOCIÓ DE 18 HABITATGES DE 2,3 HABITACIONS I DOS BANYS, AMB TERRASSA I PISCINA COMUNITÀRIA A 500MTS DE LA PLATJA

QUALITAT EXCLUSIVA A UN PREU IMMILLORABLE

A Sant Antoni de Calonge, a la cantonada entre avinguda Andorra i avinguda 1C-253, a 500 metres de la platja, es troba aquesta nova construcció d´habitatges totalment exterior, molt lluminosos , amb piscina i zona enjardinada comunitària.

L’excel·lent orientació de l’edifici ens permet gaudir del sol durant tots els mesos de l’any; igualment la distribució dels apartaments de sud a nord ens asseguren bona ventilació natural.

Situats a tocar de zona de serveis i comerços, amb molt bona comunicació i amb un disseny avantguardista i funcional fan que s’aconsegueixi un òptim aprofitament dels espais privatius i de zones comunes.

Constructivament s’utilitzen materials de qualitat que ens han de proporcionar les màximes garanties tècniques, de funcionament i acabats.
En edifici de tres plantes oferim 6 tipologies d’apartaments, per un total de 18 habitatges.

En planta baixa i primera trobarem apartaments de 2 habitacions, amb amplies terrasses i també jardí amb sortida directe a zona de piscina en plantes baixes. En planta segona creem apartaments tipus dúplex 3 habitacions on amb escala interior accedim a zona sota coberta amb ampli espai per suite o altre funcionalitat. Tots els apartaments amb sales d’estar menjadors amplis i confortables, còmodes habitacions amb armaris i cuines d´estil obert i funcional.

Proporcionarem tots els detalls en memòria de qualitats molt complerta i una qualificació energètica de primer nivell.

Promoció moderna i funcional amb opció a plaça d´aparcament i trasters.

És ideal tant per primera residència com per gaudir de les vacances en família i fins i tot com per inversió per destinar a lloguer.

des de 59 M²

2 Dormitoris

2 Banys

1 Parking

Característiques

  • Piscina
  • Calefacció
  • Aire acondicionat
  • Ascensor
  • Terrassa

Video