Obra nova Cooperativa Fase II Palamós

Descripció

A Palamós, al centre de la població, envoltat de tots els serveis necessaris i comercials, a tocar del mercat, biblioteca i pàrquing municipal i proper al centre històric, a quatre minuts del passeig del mar i de la platja, s'ofereix l'OPORTUNITAT de ser propietari d'un habitatge de qualitat a PREUS IMMILLORABLES.

Després d'haver culminat amb èxit, per haver-se adjudicat el cent per cent de les finques de la FASE PALAMOS I, que en aquests moments s'està construint; s'iniciarà just davant la FASE PALAMOS II, situada entre els carrers Martí Montaner i Coris, de la Mercè i l'Avinguda Catalunya. Es tracta d´una promoció d´habitatges formada per 43 habitatges repartits en 5 escales amb tipologies de 3 i 4 dormitoris, totes amb 2 banys i àmplies terrasses.

L'edifici està projectat a planta baixa, més 4 plantes alçades a les escales A i B que tenen accés respectivament per l'Avinguda Catalunya i Carrer de la Mercè; i planta baixa i tres plantes alçades a les escales C, D i E, amb accés pel carrer Mercè. A més, a les dues plantes soterranis, s'hi ubica l'aparcament privat per a vehicles, amb places de pàrquings i trasters individuals, amb accés per escala i ascensor a l'habitatge.

Tots els habitatges disposen d´una distribució estudiada oferint estades de gran comoditat i ben aprofitades i prioritzant comptar amb terrassa coberta exterior per gaudir d´aquest espai el màxim de temps possible.

L'edifici es dissenya amb una façana elegant i moderna, cuidant els detalls tant exteriors com interiors, que harmonitzaran amb la zona i oferint alhora uns acabats de qualitat. Dissenyat per utilitzar energies renovables i amb l’objectiu d’obtenció del certificat energètic millor possible.

Amb pisos des de 72'63 m/2 fins a 103'57m/2 a més de terrassa a PREUS EXCEPCIONALS a partir de 202.000,00 €, amb places de pàrquings opcionals a 18.500 € (preus sense IVA).

Aquesta promoció es desenvolupa a RÈGIM DE COOPERATIVA IMMOBILIÀRIA, que no és més que la millor manera d'adquirir un habitatge a preu de cost. Per descomptat, està tot legislat i regulat per la Llei de Cooperatives de Catalunya. L'interessat a adquirir l'habitatge, es converteix en auto promotor, estalviant-se el benefici empresarial que correspondria al promotor. Aquest sistema participatiu, sense ànim de lucre, permet abaratir el preu final i ajustar-lo al màxim al preu de cost real de l’habitatge.

L'obra es preveu iniciar el primer trimestre del 2023 i amb una previsió de lliurament per a finals del 2024.

Oferim als compradors les garanties legals per a les quantitats lliurades a compte així com un seguiment personalitzat i periòdic de l'evolució de l'obra.

des de 73 M²

3 Dormitoris

2 Banys

1 Parking

2024

Característiques

  • Calefacció
  • Aire acondicionat
  • Ascensor
  • Terrassa