Image
Consultoria immobiliaria
Experts locals en serveis immobiliaris globals

TORNAREM AVIAT, TORNAREM JUNTS

Presentem
La Cooperativa

A Palamós, al centre de la població, envoltat de tots els serveis necessaris i comercials, a tocar del mercat i pàrquing municipal i proper al centre històric, passeig del mar i platja s'ofereix l'OPORTUNITAT de ser propietari d'un habitatge de qualitat a PREUS IMMILLORABLES.

Les Terrasses de Palamós

Un projecte de 80 habitatges familiars al cor de la Costa Brava.
El futur que sempre havies imaginat ara es fa realitat. Descobreix tots els detalls.

Còrsega Palamós

Promoció de 7 habitatges al casc antic de Palamós, amb precioses vistes al mar.

Les Pites Palamós

A Palamós, a la zona de “Les Pites”, per sobre del Padró, a tocar del centre històric i comercial de la població, envoltat d’un entorn per passejar i a poques passes de Port Marina i al mateix temps molt ben comunicada amb la resta del municipi els oferim una promoció d’obra nova composada de 12 habitatges.

Es Monestrí Palamós

Un proyecto de 6 viviendas en un espacio exclusivo y tranquilo en plena bahía de Palamós y Sant Antoni. A 50 metros de la playa y del paseo Marítimo, y al mismo tiempo cerca de zonas de restaurantes, servicios y comercial.

Costa Brava Sant Antoni

Edifici molt ben situat a 100 metres de la platja, en el centre comercial de Sant Antoni de Calonge, a on es troba el Centre d’Atenció Primària, diferents entitats bancaries i tot tipus de serveis i comerç.

Treumal de dalt Sant Antoni

En la urbanización Treumal de Dalt iniciamos la construcción y venta de 5 chalets modernos, de diseño y de alta calidad, con acabados exclusivos que dan como resultado una imagen y funcionalidad espectacular.

Oficina tècnica immobiliària

Cèdules d'habitabilitat, certificats energètics, tot tipus de reformes, càlcul de pressupostos, obtenció de llicència i control d'obra. Comptem amb tècnics qualificats per afrontar qualsevol projecte. Arquitectura i interiorisme. Project Management

Assessoria Jurídica Immobiliària

Suport i acompanyament per a tràmits burocràtics davant qualsevol administració. Obtenció de llicències i regularitzacions urbanístiques.

Administració de Comunitats

Administrem la seva comunitat amb les millors garanties professionals i de rigor comptable. Els vam assistir en qualsevol matèria que es requereixi i disposem de sala de juntes pròpia per realitzar les assemblees de la Comunitat. Gestionem personalment tràmits davant asseguradores i administracions.

Comercialització d'habitatges - Venda i lloguer- API / AICAT

Intermediació en la compravenda d'habitatges, locals, garatges, etc. . Li assegurem la millor gestió personalitzada tant si vol comprar com si vol vendre o llogar. Busquem propietats per oferir a la nostra cartera de clients i inversors. Oferim un acompanyament personalitzat en tot el procés comercial i contractual.

Lloguer turístic

Ens ocupem d'oferir i gestionar per mitjà de la pròpia web i dels principals portals de lloguer d'apartaments de vacances internacionals seva propietat perquè pugui treure un rendiment anual molt interessant. Formalitzem tots els tràmits en nom seu, ens ocupem del manteniment i li abonem mensualment les liquidacions per lloguer.
Image
Image

HOLIDAYS COSTA BRAVA

RELAXI'S A LA COSTA ALS MILLORS ALLOTJAMENTS I PARATGES COM:

VILLES I CASES

APARTAMENTS

Image

Contacti amb nosaltres

El nostre equip li oferirà solucions adaptades a les seves necessitats

Adreça

Passeig del Mar, 44 Baixos
17230 Palamós

Correu electrònic

Telèfon

Tel.: +34 972 31 27 02
Fax: +34 972 31 45 76